fanavaran 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو سایت ما یه مشکلی بوجود آمده که در مطالب عکس ها رو نشان نمیده و فقط تو بعضی از صفحات چند تا عکس رو نشان میدهد لینک سایت رو میدم اگه تونستین کمک کنین بفهمم مشکل از کجاست کلی سرچ کردم ولی مشکل حل نشد مرسی اینم یکی از لینک ها http://www.fanavaranco.net/index.php/cctv/ir-camera نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام من بررسی کردم اصلا تگی برای فراخوانی عکس وجود نداره که عکس لود بشه یا نشه شما چه جور عکس قرار میدید در مطالبتون؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavaran 0 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ممنون آقای مرادی بعضی وقتا نشون میده و الان تو بعضی از لینکها با عکس مشکلی نداره ولی 90 درصد نشون نمیده منم چیزی سر در نمیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سوالی که گفتم رو جواب ندادید! کدوم مطالب نشون داده میشه و کدوم مطالب نشون داده نمیشه لینک مطالب رو قرار بدید با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavaran 0 ارسال شده در شهریور 90 http://www.fanavaranco.net/index.php/monitor/video-wall مثلآ این لینک عکساشو نصفه نشون میده من از مدیریت مطالب تو مدیریت جوملا عکس مورد نظر رو انتخاب میکنم و نوشته های مربوطه رو تایپ میکنم بعد سیوش میکنم و عکس تو مطلب میاد ولی وقتی وارد سایت میشم عکس ها رو نشون نمیده منم در همین حد سر در میارم اگه براتون ممکنه اطلاعات ورود رو براتون ارسال کنم خودتون چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 الان این عکس به درستی نمایش داده میشه! ببخشید الان وقت ندارم بررسی کنم باز مطالبتون رو چک کنید عکسهاتون رو چک کنید مطالبتون رو باهم مقایسه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید عکس مطلبی که لینک دادید برا بنده هم کامل لود شد! سرعت اینترنتتون چقدره> حجم عکستون بالاست شاید به علت سرعت کم شما این مشکل رو شما دارید... ! با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fanavaran 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون از همگی مشکل نشان ندادن مطالب برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر