takin 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان می خواستم بدونم امکانش هست که بشه تو هر مجموعه یه عضویت جداگانه داشته باشیم یعنی مثلا هر کس بتونه عضو مجموعه بشه نه عضو کل سایت از طریق محدود کردن دسترسی به چیزی که می خوام نمی رسم . چند تا مجموعه دارم می خوام برا هر کدوم امکان عضویت جداگانه تعریف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز توي جوملا 1.7 كنترل قوي روي مديريت حق دسترسي وجود داره.. اما چون دقيق معلوم نيست چي مد نظرت هست نميتونم خيلي كمكت كنرم... ولي با عضويت هر كاربر توي يه نوع كاربري و دادن حق دسترسي هاي خاص به نوع كاربر مورد نظر بايد مشكلت حل بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
takin 0 ارسال شده در شهریور 90 فرض کنید سایت من شامل چهار بخش اصلی 1،2،3،4 باشه من می خوام بجای اینکه کاربر عضو سایت بشه بتونه عضو هر کدوم از این بخش ها بشه . یعنی تو هر بخش یه ماژول عضویت جداگانه داشته باشم که به کاربر فقط حق دسترسی به اون بخش رو بده. منظورتون از عضویت تو یه نوع کاربری دقیقا چیه؟(خاطر نشان کنم که من تو جوملا مبتدیم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام برای این کار میتونید از افزونه های ممبیرشیپ استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
takin 0 ارسال شده در مهر 90 میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما افزونه ای به نام rsmembership هست که چون تجاریست قراردادن ان در جومینا خلاف وقررات است اما با کمی جستجو در گوگل عزیز میتونید نسخه رایگان و فارسی آن را بیابید و دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 سلام این افزونه هاش و این هم مبحث قبلی در این مورد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر