Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من افزونه ace sef را در جوملا 1.5 نصب کردم ولی الان همه ی لینک های من به 404 تبدیل شده است. لطفا کمک کنید. matlabha.ir با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 شما لینک های قرمز را درست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 شما لینک های قرمز را درست کردید؟ خیر لینک های قرمز چی هست؟ لطفا آموزش بدید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 در بخش آدرس ها (URL) شما باید در بخش آدرس های قرمز از چند آدرس موجود یکی را به عنوان پیش فرض قرار بدهید (ستاره) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 این کارا کردم. مشکل حل نشد.:@ یه نگاهی به سایت کردید؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 سایتتون برای من باز نشد! اگر افزونه sef غیر از AceSef دارید پاک کنید. این بخاطر تداخل لینک هم میتونه باشه من قبلا یکبار با این مشکل برخورد کردم و Ace Sef را کامل پاک کردم و نصب کردم و در ابتدا لینک ها را اصلاح کردم و مشکلم حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 لینک ها را اصلاح کردید یعنی چه؟ چگونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 مهدی جان، لینک ها را خب باید تست کنی مثلاً: آدرس این است index?/1dfdfg22/plu/ آدرس سایت خود را میزنید و لینک را اضافه می کنید: http://www.matlabha.ir/index?/1dfdfg22/plu اگر باز نشد حذف کنید اگر باز شد لینک کوتاه تر را با کلیک روی ستاره پیش فرض قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 هیچ کدام از لینک های من با نمی شوند. من مجبور شدم این کامپوننت را غیر فعال کنم. لطفا دقیق تر راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام در خصوص این افزونه و مشکلات پیرامونش خیلی بحث شده لطفا ابتدا جستجو کنید اگر نتیجه نگرفتید در همین تاپیک پیگیر باشید ! (جستجو پیشرفته) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر