سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 در این آموزش قصد دارم چگونگی نصب امکانات و سیستمهای اضافی که به جوملا نسخه های قدیمی ( جوملا 1.0 الی حوملا 1.0.15 )مربوط میشد را بر رو جوملا نسخه های جدید ( 1.5 الی ... ) توضیح بدم برای اینکار ابتدا وارد بخش مدیریت جوملا نسخه جدید میشویم.از منوی بالای بخش مدیریت بر روی منوی " گسترش " وسپس بر روی "مدیریت پلاگین ها" کلیک می نماییم.حال به صفحه دوم این بخش رفته و پلاگین " System - Legacy" را فعال می می کنیم ( با کلیک کردن بر روی تصویر ضربدر) حال از منوی بالای بخش مدیریت بر روی منوی " گسترش " رفته و بر روی گزینه " نصب/حذف " کلیک کرده تا بتوانیم امکان اضافی را آپلود و نصب کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 89 ولی دوست عزیز با روشن کردن یا فعال کردن این ماژول همیشه اون چیزی که می خواین جور در نمیاد و این رو به دوستان بگم که تازه کارن همیشه در نسخه های قدیمی باگ های وجود دارد که برای همین نسخه جدید رو بیرون می دن و روشن کردن اون و استفاده از امکانات قدیمی مثل قالب و ماژول .... باعت ه-ک شدن شما می شود که این کار باعث شد 3بار سایتم ه-ک بشه من که پیشنهاد می کنم این کارو نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 بله آقا شهريار به نكته ي خوبي اشاره كردند گفتشون صحيحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 همه سایتها با هر امنتی قابل ه-ک هستند فقط زمانش فرق میکنه شما فقط میتونید کار را برای هکر سخت تر کنید و اگر نه همه سایت ها قابل ه-ک شدن هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 امنیت هسته ی جوملا بالاست اما آنچه سایتهای جوملایی رو میتونه از نظر امنیت در خطر بندازه، استفاده از الحاقات ناامن است. در انتخاب الحاقات خیلی دقت کنید و همچنین حتما از سایت های مطمئن دانلود کنید. در آپدیت کردن جوملا و الحاقات هرگز تعلل نکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر