erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من افزونه ای میخوام نمیدونم حالا ماژول میشه یا کامپوننت یا پلاگین به این ترتیب من میخوام یک سری محصول داشته باشم برای دانلود و بعد از مدتی میخوام برای فروش این محصولات در سایت قرار بگیرن یعنی افزونه ای میخوام که الان بتونم باهاش دسته بندی محصولاتم رو انجام بدم و امکاناتی داشته باشه که من بتونم بعدا برای فروش هم محصولات رو فعال کنم یعنی الان همه بتونن دانلود کنن اما وقتی ویژگی فروش رو فعال کردم کاربر پس از پرداخت هزینه بتونه دانلود کنه با تشکر فراوان ممنون میشم راجع به این فروش اینترنتی هم کمی توضیح بدبد مثلا چه بنکی بهتره ؟ مدارک چی میخوان ؟ آیا اونا به من ماژولی میدن واسه اینکه بزارم رو سایتم ؟ و توضیحات این چنینی .... با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی شما از djcatalog استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی شما از djcatalog استفاده کن دوست عزیز این خیلی خوبه اما آیا اگه محصول من یک فایل مثل pdf باشه کاربر پس از پرداخت میتونه دانلود کنه ؟ همچین تنظیماتی داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر