majid00745 0 ارسال شده در شهریور 90 تصویر , قطع صفحه و دکمه ادامه مطلب در منو ظاهر نمی شود این سه دکمه از کجا فعال می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز برای رسیدن به پاسخ مناسب لطفا بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid00745 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام در صفحه مدیریت مطالب وقتی یک مطلب جدید را ایجاد می کنید در پایین صفحه چند دکمه صویر , قطع صفحه و دکمه ادامه مطلب وجود دارد که برای من غیر فعال شده و نمیاد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 پلاگین هاشون را غیر فعال نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid00745 0 ارسال شده در شهریور 90 اسم پلاگینش چیه ؟ من همه ی پلاگین هارو فعال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 الان که همه پلاگین ها رو فعال کردید درست شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 این ها هستند: Editor Button - Image Editor Button - Pagebreak Editor Button - Readmore نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid00745 0 ارسال شده در شهریور 90 نه هنوز بعد از اینکه من ادیتور رو عوض کردم این اتفاق افتاد.هیچ کدوم از این ها توی پلاگین ها نیست از کجا می تونم این ها رو بگیرم و اضافه کنم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 به ادیتور قبلی برگردونید و از ابزارها ، چک کلی را انتخاب کنید و کش ها را پاک کنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر