رفتن به مطلب
Fased Shod !

کمک: کاهش شدید بازدید های سایت

پست های پیشنهاد شده

با سلام.

من یک وبسایت دارم که روزی 5000 بازدید داشت. ولی الآن به 1500 کاهش یافته است.

دلایل کاهش:

1.بسته بودن چند روزی سایت

2.بازگشتن سایت به 2 ماه قبل به دلیل آمدن مشکل در سایت و نداشتن بک آپ ، که بعد از 25 روز بک آپ را به دست آوردم و بازگردانی کردم.

3.کوتاه کردن آدرس های تگ ها:آدرس های من به این صورت بود: matlabha.ir/componnent/tag/example که حالا هم با این آدرس و هم با آدرس matlabha.ir/tag/exmaple باز می شود.(آیا می توان این لینک ها را را از آدرس قبلی به آدرس جدید ریدایرکت کرد؟چگونه؟)

آدرس سایت: matlabha.ir

با تشکر.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیز از ارسال اپم خودداری کنید

اگه کسی از دوستان بلد باشه حتما راهنماییتون می کنند

صبر

لینک به ارسال

چون لینکهای شما جابجا شده چند روزی طول میکشه تا روباتها لینکهای جدید رو ثبت کنند

لینک به ارسال

با سلام

بخدا من در تعجبم چرا ما ایرانیها اینقدر عجولیم !

یا نمیدونم تو فروم ما اینجوری هست ! همه میخوان همون لحظه که سوال پرسیدن بهشون جواب داداه بشه !

- البته میتونم بجرات بگم که در اکثر موارد هم همینطور هست ! حالا 3-2 مورد در روز 3-4 ساعت جواب دیر ارسال میشه ! ولی دوستان با این وجود کم لطفی میکنند و قوانین رو رعایت نمی کنند و این منو بیشتر از هر چیزی ناراحت میکنه !

دوست عزیز بهتر است کمی در مورد سئو تحقیق کنید خوب سایت شما 25 روز بسته بود کلی از مطالبتون از بین رفتن ! لینک ها تون شکته شده ! فکر نکنم تو بحث سئو بدتر از این چیزی دیگه ی هم باشه !

@سعی کنید سایتتون رو زود زود بروز کنید ! با مطالب مفید - ختما و حتما برای سایتتون صفحه 404 ی بسازید که کاربران رو به لینکهای اصلی هدایت کنند ( مثلا سرچ - نقشه سایت - صفحه اصلی)

مدتی طول خواهد کشید تا به امار قبلی بازگردید.

یا حق

لینک به ارسال

3.کوتاه کردن آدرس های تگ ها:آدرس های من به این صورت بود: matlabha.ir/componnent/tag/example که حالا هم با این آدرس و هم با آدرس matlabha.ir/tag/exmaple باز می شود.(آیا می توان این لینک ها را را از آدرس قبلی به آدرس جدید ریدایرکت کرد؟چگونه؟)

با تشکر.

میشه در مورد این ریدایرکت کمک کنید؟

فکر کنم این ریدایرکت خیلی کمک کنه.

با تشکر.

یک سوال مهم.

من اگر ace sef را نصب کنم ، لینک های جدید می آیند و لینک های قدیمی به 404 تغییر داده می شوند.

چه کار کنم که بعد از نصب این افزونه لینک های قدیمی به لینک های جدید ریدایرکت شوند؟ و بعد گوگل بفهمه که لینک های جدید آمده اند و لینک های جدید را جایگزین لینک های قدیمی کنه؟

لینک به ارسال

سلام

دوست عزیز در مورد سئو و خطای 404 و همچنین ریدایرکت کردن آن بارها در انجمن بحث شده

لطفا کمی جستجو کنید

لینک به ارسال

سلام

جایگزین شدن لینک های قدیمی با جدید توسط گوگل بطور خودکار انجام میشه

و کمی طول میکشه نیاز نیست کار خصی انجام بدین

بهتر صفحه 404 رو ریدایرکت کنید به صفحه اصلی

تو انجمن روشش گفته شده

لینک به ارسال

جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم.

من می دانم که خود گوگل این کارو انجام می دهد ولی من می خواهم لینک های قدیمی به لینک های جدید ریدایرکت شوند.

برای این کار باید چه کار کنم؟

لطفا اگر قبلا در انجمن بحث شده است ، لینک بدید.

در مورد صفحه 404 هم بعتر نیست از کامپوننتی که جومینا منتشر کرده است استفاده کنیم؟

با تشکر.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...