farbodmahini 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من این کامپوننت رو نصب کردم ولی وقتی میخوام توی پنل مدیریت وارد کامپوننت بشم این ارور میاد: Fatal error: Call to a member function getPath() on a non-object in /home/sitename/public_html/test/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.php on line 13 من حتی دسترسی کامپوننت ها رو 777 هم تغییر دادم ولی باز حل نشد تاپیک های دیگه رو هم دیدم ولی مشکل منو نداشتند ممنون میشم هرچه سریعتر جوابو بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به محل ایجاد تاپیکتون ابتدا بفرمائید این کامپوننت رو روی کدام نسخه جوملا نصب کردید!؟ (این افزونه مختص جوملا 1.5 هست !) اگر روی جوملا 1.5 حذف کامل افزونه و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب مجدد کنید... و اگر روی جوملا 1.6 یا 1.7 نصب می کنید باید عرض کنم سازگار نیست... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farbodmahini 0 ارسال شده در شهریور 90 ورژن جوملای من 1.7 هست. یعنی هیچ راهی وجود نداره که ما بتونیم این کامپوننت رو روی ورژن 1.7 نصب کنیم؟؟ لطفا سعی کنید که این کامپوننت توی این ورژن سازگار بشه خیلی برام مهمه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 خیر، روی جوملا 1.7 نمی تونید استفاده کنید مگر اینکه سازگار بشه... در ضمن سایت سازنده هم هنوز این الحاق رو برای جوملا 1.7 سازگار و منتشر نکرده...! با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahijan 0 ارسال شده در مهر 90 می خواستم این کامپوننت رو از این آدرس دانلود کنم ولی فقط حدود 480 کیلو بایتش از 700 کیلو بایت حجم فایل دانلود میشه میشه یه لینک صحیح دانلود برای کامپوننت مدیریت مدرسه بذارید خدا خیرتون بدهمنظورم از این آدرس بود http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز به جومینا خوش آمدید مشکلی نداره ولی با اینحال لینک دانلود خدمت شما http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13183736621.zip موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر