jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من میخواسم به موقیعت لوگو تو سایتم یه کد جاوا اضافه کنم که یه افکت خاصی به لوگو بده میخواسم ببینم چطور و کجا باید این کارو کنم؟؟؟ از اساتید ممنون میشم راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در شهریور 90 سلام خوش اومدی به انجمن جومینا یه ماژول درج کد جاوا نیاز داری برو یه این تاپیک قبلشم جستجو میکردی:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 شما سوالو منو دقیفا خوندیین؟؟ من میخوام این کدجاوا رو به لوگوم اضافه کنم این کار جواب نمیده :huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در شهریور 90 این لوگو کجا میخوای قرار بگیره؟ اگه منظورت آیکون داخل مرورگره برو به یکی از این دو تا سایت عکس یا انیمیشن خودت رو بده تا برات بصورت آنلاین تبدیل کنه بعد کپی کن توی قالب سایتت کنار فایل ایندکس :shy: تبدیل لوگو به انیمیشن تبدیل لوگو به انیمیشن تبدیل تصویر به لوگو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام علیرضا جان این دوستمون نمی خواد favicon بذاره میخواد با کدهای جاوا به عکس لوگوی سایتش افکت بده ببین دوست عزیز شما باید کدهای جاوای مربوطه رو تو قالبت درج کنی بعد برای عکس مورد نظر class در نظر بگیری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 بالاخره یکی منظوره مارو فهمید مرسی اقای دفاعی از راهنمایتون میشه بیشتر توضییح بدین؟؟کدهارو باید کجای قالب درج کنم؟؟؟کلاس چطوری وکجا تعریف کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟ خیلی گیرم ((((((((((((((((( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید اگه کسی از دوستان بلد باشه حتما شما رو راهنمایی می کنه کی صبر داشته باشید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟ خیلی گیرم ((( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 راحت ترین کار اینه که از html دستی استفاده کنید و در کد نویسی آن کد جاوا را به لوگوی خودتون ربط بدهید (لوگو هم داخل ماژول باشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر