golpesarfarzad 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام متن های صفحه اول سایتم با فایرفاکس قابل مشاهده نیست و لی با اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره اگه دوستان لطف کنند یه راهی به جزء تعویض قالب به من بگند ممنون میشم www.tansazehamrah.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز توجه کنید که سایت شما با موزیلا نمایش داده میشه و با ie درست نمایش داده نمیشه راه حل: باید قالب رو با مرورگرها سازگار کنید که یا باید طراحی قالب بلد باشید یا بدید دوستان براتون درستش کنند در ضمن در انجمن هم در همین مورد یه جستجو کنید آرزومند آرزوهایتان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golpesarfarzad 0 ارسال شده در شهریور 90 میشه یه قالب معرفی کنید(رایگان) برای جوملا 1.5 که مشکلی با اینترنت اکسپلورر نداشته باشه تقریبا مثل همین قالب سایت خودم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 می تونید از قالب های سایت جومینا استفاده کنید فکر کنم به کار شما بیاد: لینک: قالب رایگان جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golpesarfarzad 0 ارسال شده در شهریور 90 می تونید از قالب های سایت جومینا استفاده کنید فکر کنم به کار شما بیاد: لینک: قالب رایگان جوملا من با چند تا از قالبهای پیش فرض خود جوملا هم چک کردم مشکلم حل نشد فکر کنم مشکل از قالب نباشه درست میگم یه راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قالبتون مشکل داره دوست عزیز که همونطور که آقا مصطفی اشاره کردند با ie مشکل داره... (در مورد قالب پیشفرضتون که مشکل همینه... این تاپیک رو مطالعه و به کار بگیرید: http://forum.joomina.ir/thread-54.html با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golpesarfarzad 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قالبتون مشکل داره دوست عزیز که همونطور که آقا مصطفی اشاره کردند با ie مشکل داره... (در مورد قالب پیشفرضتون که مشکل همینه... این تاپیک رو مطالعه و به کار بگیرید: http://forum.joomina.ir/thread-54.html با آرزوی موفقیت کسی هست برام درست کنه قالبمو آقای مدیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز مقاله لینک داده شده رو مطالعه کردین ؟ اینجا کسی برا آدم ماهی نمیگیره اینجا ماهی گیری یادت میدن ! / خودت باید تلاش کنی یا باید هزینه بدی ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golpesarfarzad 0 ارسال شده در مهر 90 آقای شمسی چقدر هزینه داره فقط مشکلم صفحه اول که متن و نمایش نمیده www.tansazehamrah.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز لطفا بفرمایید این تاپیک مشکلتون رو حل کرد یا خیر http://forum.joomina.ir/thread-54.html در مورد هزینه هم از پیغام خصوصی استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golpesarfarzad 0 ارسال شده در مهر 90 آقای شمسی چقدر هزینه داره فقط مشکلم صفحه اول که متن و نمایش نمیده www.tansazehamrah.com نه مشکلم و حل نکرد چند تا قالبم عوض کردم ولی تو همه قالبها مشکل یکی بود اونم اینکه گالری که صفحه اول گذاشتم میاد ولی نوشته هام نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golpesarfarzad 0 ارسال شده در مهر 90 نه مشکل حل نشد با چند تا قالب دیگه هم تست کردم مشکل توی اون قالبها هم یکی بود ولی فکر نمی کنم مشکل قالب باشه یا نیاز به برنامه نویسی یا ادیت داشته باشه اشکال شاید از ماژول هام باشه نظر شما چیهنه مشکلم حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر