pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همه دوستان ... من متاسفانه ماژول جستوجوم تو سایت دچار مشکل شده ... به این معنی که وقتی از منوی بالا جستوجو رو انتخاب میکنم ارور 404 مربوط به نبودن آدرس میده و وقتی از منوی سمت چپ چیزی رو جستوجو میکنم کلمه مورد نظر رو باز ارور404 میده ... یعنی ماژول کلا" دچار مشکل شده ... حالا اگه میشه راهنماییم کنید که باید چی کار کنم ... ممنون ... منتظرم ... :idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز لطفا آدرس سایت رو قرار بدید چک کنید ببینید ماژول جستجو غیرفعال یا حذف نشده باشه درصورتی که موارد ذکر شده درست بود منوی جستجو رو حذف و دوباره درست کنید در ضمن منتظر باشد تا دیگر دوستان هم نظراتشون رو بیان کنن آرزومند آرزوهایتان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 این سایت هستش : www.farzad-farzin.gozarweb.com بلد نیستم ماژول جستوجو درست کنم ... اگه میشه راهنمایی کنید .... در ضمن من ماژول RokAjaxSearch هم رو جوملا نصب دارم ... اون بقیه جستوحو هارو دچار مشکل نمیکنه ؟ ممنون ... منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 فکر نمی کنم با ساختن ماژول حل بشه و بیشتر به افزونه های sef مربوط میشه ولی از این طریق ماژول جستجو را بسازید: افزونه ها>>مدیریت ماژول>> جدید >> جستجو >> بعدی >> و ذخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 حل نمیشه اینجوری ... خواهشا" راه های دیگه رو بگین ... ممنون ... منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 شما هیچ افزونه سئویی نصب نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 نه / اصلا" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 سایتتون که برای من باز نشد شما یکبار جوملا را روی فایلهای هاست اکستراکت کن و پوشه Installation را پاک کن بی ضرره و شاید مشکل حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 نه / حل نشد ... farzad-farzin.gozarweb.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام سایتتون بسته هست و نمی شه بررسی کرد! با سایر منوها مشکلی ندارید؟ از تنظیمات کلی سئو خود جوملا رو فعال نکردید!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر