مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یه پیشنهاد برای جومینا داشتم اینه که: توی سایت جومینا یعنی www.joomina.ir یه افزونه جستجو بزارید تا کاربر بتونه توی سایت جومینا راحت جستجو کنه و لازم نباشه از توی گوگل سرچ کنه این دایرکتوری مطالبی که قرار دادید خوب هست ولی جای جستجو کلمه ای رو نمیگیره و یه انتقاد من امروز چند بار یه فایل 18 مگابایتی رو روی آپلود سنتر جومینا یعنی jmdownload.ir آپلود کردم ولی هر بار بی نتیجه بود از مدیران خواهش می کنم وقتی قرار تمام فایلهای انجمن توی آپلود سنتر جومینا باشه، نباید محدودیت داشته باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 با گذاشتن افزونه جستجو در سایت اصلی به شدت موافقم!! البته تا حدودی همین دایرکتوری کردن مطالب کمک میکنه، اما سرچ یه چیز دیگست :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما محدودیت آپدیت 10 مگ است . فکر نمیکنم افزونه ای وجود داشته باشه که از 10 مگ بیشتر باشه در مورد جستجو من با نظر شما موافقم البته دایرکتوری باید حفط بشه اما جستجو کلمه هم وجود داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 در مورد حجم افزونه ها باید بگم که منم همین فکر رو می کردم ولی امروز یکی از کاربران سایت ازم خواست براش یه افزونه رو آپلود کنم به نام "فكا دانلود فارسى براى جوملا 1.7 " که حجمش 18 مگابایات بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام آقای افروزی خوب می تونید دو قسمتش کنید و بعد آپلود کنید همیشه که پیش نمیاد افزونه ای این همه حجم داشته باشه در موارد ضروری مثل این میشه فایل رو دو قسمت کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 همون موقع هم همین کار رو کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در آبان 90 با عرض سلام در صورت امکان غلط املایی بخش آپلود سنتر را اصلاح نمایید لفطا بشود لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر