emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همه من مشکلی دارم . گشتی زدم و تاپیکهای مشابهی دیدم اما هیچکدام به نتیجه نرسیده بودند. منویی ایجاد کردم و پارامتر اون رو "نمایش بخش / بلاگ" قرار دادم. اما همچنان مجموعه ها به صورت لیست قرار میگیرن. به نظر شما مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز لطفا لینک بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 همین سایتیه که تو امضام هست : http://www.iranmarine.ir گزینه هایی که در منوی بالا وجود دارن همه به یه سبک ساخته شدن. اما فقط "مطالب آموزشی" به صورت لیست میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 ممکنه که تنظیمات مطالب آموزش به هم ریخته باشه ساده ترین کار اینه که منوی مقالات رو کپی کنید و بعد توی قسمت ویرایش، بخش و اسم منوی جدید رو "مطالب آموزشی" قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 جالبه اتفاقا همین کار رو انجام دادم. چیزی که هست مشکل از بخش مطالب آموزشیه. چون من همون "صنعت فرا ساحل" رو فقط بخشش رو عوض کردم به هم ریخت.مشکل حل شد. من از aceSEF استفاده میکنم. تمام کشهای این کامپوننت رو بروز کردم درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر