emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همه من به تازگی هاستم رو عوض کردم. با وجود صحیح بودن اطلاعات وارد شده در config.php هنوز سایت بالا نمیاد و ارور عدم دسترسی به دیتابیس میده. میشه منو راهنمایی کنید؟ Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to database نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام حتماً یه جای کار مشکل هست /. دوباره برسی کنید میتونه از mysql باشه اگه به این صورت نوشته شده باشه : var $dbtype = 'mysqli'; به var $dbtype = 'mysql'; تغییرش بده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 همون mysql بود. بخشهای مهمش رو اینجا میذارم : var $log_path = '/home/iranmari/public_html/logs'; var $tmp_path = '/home/iranmari/public_html/tmp'; ... var $ftp_host = '127.0.0.1'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = ''; var $ftp_pass = ''; var $ftp_root = ''; var $dbtype = 'mysql'; var $host = 'localhost'; var $user = 'iranmari_5243201'; var $db = 'iranmari_mainportal'; ... var $session_handler = 'database'; var $password = '*********'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام برسی کنید ببینید در آخر یا اول config.php سطر خالی وجود نداشته باشه - اینتر زده نشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 خیر نشده. این فایل در هاست قبلی کار میکرد. الان که جابجا شدم اینطور شده. مطمئنم مشکل از اتصال دامنه نیست چون سایر پوشه های روی هاست (مثل اسکریپت) رو میتونم با دامنه باز کنم. در با زکردن جوملا به این مشکل خوردم. برای خودم هم عجیبه که همه چیز درست ست شده اما ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به چه طریق انتقال دادسن آیبیا بکاپ ؟ میتونید دوباره انتقال بدین ؟/ این بهتر میتنید به مدیر هاست جدید بگیذ اونا براتون انتقال بدن @ config.php رو دوباره بساز موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 دستی انتقال دادم. از قبلی export کردم و در فعلی import. باشه به ادمین هاست یه تیکت میزنم ببینم چی میشه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر