jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من از قالب airbon که اقای دفاعی فارسیش کردن استفاده کردم یه مشکلی داره اینه که میخوام اسلاید شو(که واسه خود قالبه)فقط تو صفحه اصلی بیاد(نمیخوام از اسلاید شو دیگه ای استفاده کنم) چون خوبه ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز می تونید برید به قسمت مدیریت ماژول ها و اسلاید شو مورد نظر رو انتخاب کنید و در قسمت پایین صفحه ویرایش ماژول گزینه نمایش در صفحه اول رو انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 این کار واسه ماژول اسلاید شو جواب میده نه اسلاید شو واسه خود قالب خواهشا دقیقتر تاپیکو مطالعه کنید!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در شهریور 90 واقعا مرسی از راهنمایی جامعتون..................:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 اسلایدشو هایی که در قالب قرار دارند معمولا در یک موقعیت قالب قرار دارند و تنظیمات جهت نمایش در صفحات مختلف ندارند ! از ماژول های اسلایدشو استفاده کنید که به اندازه کافی در انجمن و وب سایت جومینا معرفی شده اند ! در صورت تمایل لینک سایتتون و لینک دانلود قالب رو قرار دهید تا دوستان بررسی کنند من در انجمن airbon رو جستجو کردم فقط همین تاپیک موجود بود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر