pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان . لطفا کمکم کنید کارم گیره ! یه نرم افزاری میخوام که بتونم باهاش به تصاویرم یه کادر مانند کادری که اطراف تصویر زیر هست واسش قرار بدم. چطوری میتونم اینکارو انجام بدم؟ باید دقیقا همینجور کادری طراحی کنم آخه این کادر همرنگ قالب هست و اگه جور دیگه ای باشه قالب بد ریخت میشه . و این تصویر به صورت پیشفرض در قالب وجود داشته . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 وقتی فتوشاپ هست دنبال چی میگردی؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 با فتوشاپ هر کاری کردم مث این نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 چرا نشد عزیزم؟ بفرما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ها ؟! ایول ، ایول شما چطوری درست کردید ؟ یه کوچولو واسم توضیح میدید ؟ با چی باید تو فتوشاپ قوس ایجاد کنم؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز من فایل psd ر و برای شما قرار میدم با عرض پوژش از من نتونستم در اپلود سنتر جومینا آپلود کنم به این خاطر در جای دیگری آپلود کردم لینک دانلود حجم 1.53 MB :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 البته دوستمون آپلود کرد. اما اگه خودت خواستی درست کنی با فشردن دکمه p ابزار path برای این کار فعال میشه. کار باهاش راحته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر