saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام نمیدانم به چه دلیلی ولی نتوانستن در یک مطلب جدید سوال خودمو بپرسم مجبور شدم در این صفحه تایپیک بزارم از طرفی تو فروم های مختلف دنبال جواب گشتم پیدا نکردم سوال من این هست که : من سایتی دارم که دو دامین دیگه هم داره می خوام بازدیدکننده آمد در قسمت دامین اصلی ثبت نام کرد دیگه نیازی نباشه بره تو دامین هم ثبت نام کنه در صورتیکه الان اینطوری نیست و باید برای استفاده از مطالب تو هر دامین یکبار ثبت نام کنه که از لحاظ عقلی هم این روش مشکل داره ممنون میشم جواب بدید با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 مگه سایت شما یک سایت نیست با چند دامین؟؟ بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 90 مگه سایت شما یک سایت نیست با چند دامین؟؟ بیشتر توضیح بدید بله من یک سایت دارم با دو دامین . می خواهم کسانیکه در ساب دومین من ثبت نام میکنن دیگه نیازی به ثبت نام تو فروشگاه نداشته باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 خوب اگه از یک جوملا استفاده میکنید دیگه نیازی نیست! ثبت نام دوباره داشته باشن در غیر این صورت اگر دو جوملا نصب کردید باید در هر کدام ثبت نام کنند مگر شما خودتون کاربراها رو به صورت دستی یا به صورت کدنویسی انتقال بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 90 این یک کار زمان بر هست که بخواهم هر روز اطلاعات مربوط به ثبت نام شدگان را از طریق دیتا بیس جابجا کنم بله برای هر دامین یک جوملا نصب شده در مورد park یا addon کردن دامین چی ؟ چیزی میدونی دوست خوبم؟من منتظر جواب هستم خوشحال میشم افرادی که میتونن و اطلاعات در این زمینه دارن پاسخ این سوال را بدن با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 شما آدرس سایتتون رو قرار بدید دلیل استفاده شما از چند دامین چی هست مگه سایت شما یک محتوا ندارن دامین هاتون رو باید پارک کنید و بعد ریدایرکت کنید شما توضیح بیشتری بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 90 یک سری به سایت شرکت ما بزنید www.asarayan.com حالا به بخش آموزش سایت ما سری بزنید www.learning.asarayan.com فروم سایت هم در دامین جداگانه نصب شده نتیجه گیری اینکه من می خواهم کسیکه در قسمت فروشگاه ثبت نام میکنه برای دانلود مقالات آموزشی نیازی نداشته باشه از دوباره ثبت نام کنه ممنون که پیگیری میکنی.دستت درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما این به معنای آن است که شما باید دیتا بیس هر دو را یکی کنید که من شخصا توصیه نمیکنم افزونه هایی هم برای این کار وجود داره که البته تجاری هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام صبح بخیر راه حل به نظرتون نمی رسه . پارک و دایرکت کردن دامین چی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام اصلا بکار نمیاد پارک و دارکت کردن دامین. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنونم از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در شهریور 90 یعنی هیچ راه حلی به طور کلی نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز هرچی لازم بود توی همین تاپیک دوستان گفتن فکر نکنم به جر موارد ذکر شده راه خوبی مونده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 من منظورم از پارک و ریدایرکت این بود که شما چند دامنه دارید یکی اصلی باشه و بقیه رو پارک کنید و دامنه پارک شده رو ریدایرکت کنید رو دامنه اصلی تا سئو شما خوب باشه! و سایت شما با یک دامنه شناخته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر