محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام من الان از یک هاست که برای شرکت x هست استفاده می کنم و می خواهم هاست خود را تغییر دهم و از شر کت دیگر بگیرم. اما من نمی خوام سایت من ازبین بره و می خوام همین طوری روی اون هاستم هست روی این هاستم هم باشه . باید چکار کنم که وقتی هاست خود را تغییر می دم سایت من همون طور باقی بمونه.؟ یعنی هر ماژول و مطالبی که روی این هاستم هست رو هاست جدید من هم باشه لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی شما میتونید از فایل ها و دیتابیستون بک اپ بگیرین . و در هاست جدید لود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام کافیه شما سرچ کنید در انجمن تا به نتیجه برسید. در این باره بارها بحث شده و افزونه ای هم برای بک آپ گیری معرفی شده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز در تکمیل صحبت دوستان شما به راحتی می تونید به پشتیبان هاست جدید بگید که اون براتون کل سایت رو منتقل کنه به هاست جدید من خودم تمامی سایتهام رو اینطوری منتقل کردم خیلی راحت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما این آموزش را مطالعه فرمایید http://www.joomina.ir/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر