megfa 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من الان چند روز هست نمی تونم سایتم رو باز کنم و با این ارور مواجه می شوم: Infinite loop detected in JError بنظرتون مشکل از کجاست؟ لطفا راهماییم کنید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام برسی کنید ببینید در فایل کانفیگ مسیر دارکتوری های temp و logs درست هست . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
megfa 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام برسی کنید ببینید در فایل کانفیگ مسیر دارکتوری های temp و logs درست هست . زندگیتان سپید باتشکر از پاسخ شما بله درست هست public $log_path = '/home/omidente/public_html/logs'; public $tmp_path = '/home/omidente/public_html/tmp'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام البته امکان این هم هست که بخاطر انتقال از لوکال به سرور باشه ! البته این بیشتر در 1.7 اتفاق میوته. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
megfa 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام البته امکان این هم هست که بخاطر انتقال از لوکال به سرور باشه ! البته این بیشتر در 1.7 اتفاق میوته. موفق باشید باتشکر از شما باید چکار کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام از 1.5 دارید استفاده میکنید دیگه درسته ؟ از لوکال به هاست انتقال دادین ؟ برسی کنید ببینید نوع دیتابیستون mysqli هست / اگه آره به mysql تغییر بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
megfa 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام از 1.5 دارید استفاده میکنید دیگه درسته ؟ از لوکال به هاست انتقال دادین ؟ برسی کنید ببینید نوع دیتابیستون mysqli هست / اگه آره به mysql تغییر بدین یا حق ممنونم از شما تغییر دادم اما باز ارور میاد من اطلاعات هاست و پیغام خصوصی فرستادم براتون شما بررسی بفرمایید باتشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من وقتشو ندارم / شرمنده. در ضمن بهتر ایجا مرحله به مرحله بریم جلو تا دیگر دوستا هم در صورت مواجه شدن با این مشکل بتونند حلش کنند. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
megfa 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من وقتشو ندارم / شرمنده. در ضمن بهتر ایجا مرحله به مرحله بریم جلو تا دیگر دوستا هم در صورت مواجه شدن با این مشکل بتونند حلش کنند. یا علی ممنونم از شما الان بنظرتن مشکل از کجا می تونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من در پست 6 دوتا سوال پرسیدم جواب بدین. @ برای تشکر هم ار دکمه سپاس استفاده کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر