pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه دوستان ... من وقتی سایت رو باز میکنم یه اسکرول بار خیی بزرگ زیر صفحه باز میشه و وقتی به آخر میرسی نوشته( Joomla 1.6 ) باید چی کار کنم که درست بشه ؟ خواهشا" کمکم کنید ... ممنون ... منتظرم ... :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou:سایتم اینه : www.farzad-farzin.gozarweb.comهیچکس نیست که کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این مشکل در 99% موارد به خاطر اصولی rtl نشدن قالب شماست . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام از روش های زیر استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه: با یه قالب دیگه تست کنید (می تونید از قالب های پیش فرض جوملا استفاده کنید) افزونه هایی که اخیرا نصب کردید رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 آخه آقای شمسی ربطی به این نداره که بیاد آخر صفحه بنویسه جوملا1.6 ... افزونه هارم چک کردم ولی چیزی نبود ... خواهشا" دوستان کمک کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام با کدوم مرورگر تست کردید؟؟ من با فایر فاکس تست کردم مشکلی ندیدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام چرا امیر حسن جان من نگاه کردم مشکل داره - اسکرول میخوره ، اونم المپیکی! از همون موردی هست که عرض کردم اصولی rtl نشده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون / مشکل حل شد ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز برای به نتبجه رسیدن تاپیک طریقه حل شدن مشکل رو بگید و دلیل مشکل موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر