pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه دوستان ... من میخوام که کپی راین پایینه وب سایتم رو حذف کنم ... نمیدونم باید از کدوم فایل حذف کنم و دنبالش بگردم ... خواهشا" کمکم کنید ... ممنون ... منتظرم ... :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز با کمی جستجو به نتیجه بهتری میرسید اکثرا همه کپی رایت ها در فایل index.php هست ولی اگه دمو بذارید میتونم بهتر جواب بدم :thankyou: راستی خوبه یکباره دیگه قوانین انجمن جومینا رو بخونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 سایتم اینه : www.farzad-farzin.gozarweb.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی توی قالبهای روکت تم میتونید از تنظیمات قالب کپی رایت رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 جه جوری ؟ از کجا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 روی قالب مورد نظر در مدیریت کلیک کنید و در قسمت تنظیمات میتونید تنضیمات رو اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون حل شد / نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر