kaboy2009 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام.دنبال ماژول یاکامپوننتی به ناممحوطه کاربری مانند وب سایت زیر میگردم.لطفا راهنمایی کنید.www.webdata.irمتشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز کمبود وقت جازه نمیده بریم و امکانات سایت های دیگه رو ببرسی کنیم . موارد مد نظر روبیان کنید تا کمکتون کنیم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kaboy2009 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام مجدد.من دنبال محوطه کاربری برای هر مشتری میگردم که برای ورود به محوطه کاربری خودش یک یوزر و پسورد داشته باشه و بعد از ورود به محوطه کاربری بتونه سفارشهایی که قبلا داده و هنوز پرداخت مالی رو انجام نداده اونجا بتونه ببینه و اگر امکانش باشه همونجا بتونه پرداخت کنه و سفارششو ثبت کنه و همچین دکمه هایی در آن وجود داشته باشه مثلا: پشتیبانی پشتیبانی ثبت فیش ثبت فیش ویرایش ویرایش خانه خانه خروج خروج افزودن اعتبار افزودن اعتبار کسب درآمد کسب درآمد پرداخت ها پرداخت ها و حتی اگه امکانش باشه تمام سفارشات خودشو بتونه ببینه متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما همچین چیزی جوملا نداره باید براش افزونه نوشته بشه آقای مهندس حاجی پور شبیه این را نوشته میتونید با ایشون تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kaboy2009 0 ارسال شده در شهریور 90 خسته نباشید.این آقای مهندس حاجی پور رو چطور میتونم پیدا کنمش؟لطفا راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 این نشانی پروفایلش تو جومیناست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kaboy2009 0 ارسال شده در شهریور 90 با تشکر از همکاری همه ی دوستان.من موفق نشدم با آقای حاجی پور ارتباط برقرار کنم.براش پیغام هم گذلشتم اما متاسفانه پاسخی ندادن.میتونید از طریق دیگری من رو راهنمایی کنید؟متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز همون طور که دوستان گفتند باید افزونه اختصاصی برای این کار پیدا کنید که همونطور که آقای گفتند با آقای حاجی پور مشکلتون رو در میون بزارید اینم یاهو آی دی ایشون click2ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر