esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه اساتيد من توي سايتم تعداد زيادي عكس دارم كه با استفاده از يه پلاگين اونا را نمايش ميدم اما الان بعد از چند ماه متوجه شدم كه عكسها در سرچ گوگل نمياد و اين پلاگين عكسها را seo نميكنه (عكسهاي مقالات كه به صورت تكي و بدون استفاده از ماژول يا پلاگين هست را مياره) حالا ميخاستم يه پلاگين را كه به شخصه تجربه كرده ايد و مشكلي با تنظيمات سئو ندارد را معرفي كنيد با تشكردر ضمن اينم لينك گالري تصاوير: گالري گالري دوگالري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز می تونید از گالری هایی که در سایت جومینا منتشر شده استفاده کنید از لینک زیر ایستفاده کنید: گالری تصاویر جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون دوست عزيز از پاسختون اما من به دنبال يك گالري ميگردم كه تست شده باشه چون تا بيام ببينم جواب داده يا نه چند ماه طول ميكشه اگه گالري را كه خودتون استفاده كردين و مطمئن هستين كه در تصاوير گوگل مياره را معرفي كنيد خيلي بهتره با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 من خودم به شخصه از joomgallery استفاده می کنم و از لحاظ سئو ازش راضی هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر