Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 من می خوام سایتی که با جوملا در لوکال کار کردم به هاست بفرستم چه نکاتی رو باید رعایت کنم البته یه مقاله درباره چگونگی این کار خوندم ولی می خوام از تجربیات شما ستفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز در انجمن جستجو کنید فکر قبلا یه افزونه معرفی شده بود برای همین کار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 من جستجو کردم ولی افزونه ای پیدا تکردم لطفا اگه ممکنه یه لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت شما: http://forum.joomina.ir/thread-339.html با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی شما بدون بسته نصبی هم میتونید این کار وانجام بدین شما باید از دیتا بیستون که روی لوکاک هست بک اپ بگیرین و همچنین از فایلهای جوملا تون.فایل ها و پوشه ها رو با فرمت zip فشرده کنید.یادتون باشه فایل confirtion رو حذف کنید و بعد فشرده کنید. حال روی هاست جوملاتون رو نصب کنید. بعد از نصب تمامی فایل ها بغییر از فایل confirtion رو پاک کنید.البته پاکم نکنید مشکلی پیش نمیاد. بعد دیتا بیستون رو پاک کنید و با همون مشخصات دیتابیس جدید ساخته و بکاپ گرفته شده رو لود کنید روی دیتابیس ساخته شده. و فایل فشرده رو هم اپلود کنید روی هاست و اکسترات کنید. البته این تجربه شخصی خودم هست و همیشه بدون دردسر و مشکل این کارو میکنم. امیدولرم بکارتون بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
despise 0 ارسال شده در مهر 90 بزار کامل تو ضیح بدم واست اول می دی تو localhost/phpmy admin بعد اون دیتا بیسی رو روش جوملا هست از گوشه سمت چپ انتخاب می کنی بعد از بالا export ro mizani بعد می ری تو هاستت یدونه دیتا بیس می سازی بعد می ری phpmy admin از تو هاستت دیتا بیس جدیدت رو باز می کنی از بالا import رو می زنی ئ ائن دیتا بسی که تو لوکار export کردی رو انتخاب می کنی بعد فایلات رو از لوکال زیپ می کنی انتقال می دی به هاست و unzip می کنی از بالای هاستت پیداش می کنی بعد فایل کانفیگ رو با editor هاست باز می کنی و اون قسمت db که مر بوط به دیتابیست هست ویرایش می کنی و اطلاعات دیتا بیس جدیدت رو می دی بهش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر