moso 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام سایت در حالت لوکال هستش و داشتم فایل های اضافه رو پاک میکردم که بک آپ بگیرم و سایت رو منتقل کنم به هاست که دچار مشکل شدم و این پیغام میاد: Warning: require_once(C:\xampp\htdocs\templates\system\html\modules.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\plugins\system\advancedmodules\modulehelper.php on line 206 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\templates\system\html\modules.php' (include_path='.;\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\plugins\system\advancedmodules\modulehelper.php on line 206 من فقط قالبهای اضافی که خودم نصب کرده بودم رو دستی از C:\xampp\htdocs\templates پاک کردم و قالبهای پیش فرض و قالب کنونی رو دست نزدم و بعد رفتم سراغ فایل tmp در این مسیر: C:\xampp\htdocs\tmp و فکر کردم اینم مثل ویندوزه و باید پاک بشه که بجز index.html بقیه فایل هارو کات کردم یک جایی روی هارد که اگر مشکلی پیش اومد اینارو برگردونم. رفرش کردم دیدم صفحه اول و ... نمیاد و ارور بالا میاد ولی به مدیریت دسترسی دارم. دوستان اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام الان این مشکل رو با قالب پیش فرض دارید؟ یه قالب نصب کنید و اون رو پیش فرض قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 یک قالب دیگه نصب کردم اومد ولی با اون قالبهایی که قبلاً بوده نمیاد حتی اونارو از C:\xampp\htdocs\templates پاک میکنم و دوباره نصب میکنم نمیاد! چیکار میشه کرد تا با قالبی که قبلاً نصب بوده دوباره سایت رو بالا آورد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما یه نسخه جوملا رو فایلهاتون اکسترکت کنید ببینید بازم مشکلی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام نمی دونم مشکلتون حل شده یا خیر ولی اینطور که بنده از پست اولتون متوجه شدم احتمال قوی شما در پوشه templates به غیر از پوشه های قالبهای مورد نظر پوشه system رو هم اشتباهی پاک کردید که این مشکل بوجود آمده...(پوشه system بصورت پیشفرض باید در پوشه templates باشه و حذفش نکنید) حالا این مورد رو هم بررسی کنید اگر پوشه system رو حذف کرده بودید از پک اصلی جوملا جایگزینش کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 بله همون پوشه system بود که این مشکل رو بوجود آورده بود و خدارو شکر تونستم از سیستم رستوری اونو برگردونم. البته index.html هم نباید پاک بشه. واقعاً ممنون دوستان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر