emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همه ممکنه یکم سوالم مبهم باشه. ببخشید. میخوام یه ماژول رو به یه کامپوننت متصل کنم. به این صورت که ماژول برای اجرا شدن، اطلاعاتش رو از یه کامپوننت استخراج کنه. چیکار باید کرد؟ مثلا در کامپوننت، مقداری به نام title$ داریم. حالا میخوام ماژول، وقتی اجرا میشه، خودش بره اینو از کامپوننت بکشه بیرون. این وسط نیاز به اتصال این دوتا افزونه هست که سوالم همینه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 باید برنامه نویسی جوملا را بلد باشید این تاپیک را نگاه کنید http://forum.joomina.ir/thread-4103.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 ممنون. میگه شما اجازه دسترسی ندارین؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 این بخش در قسمت آموزش متوسطه هست بستگی به فعالیتتون داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 حالا چیکار کنم؟ من فقط یه راهنمایی کوچولو میخوام. باید include اضافه کنم؟ چطوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 شما برنامه نویسی بلدین؟ اگه بلدین یا علی خودتون تلاش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 باشه. ولی سعی کنید اطلاعاتتون رو از دیگران دریغ نکنید. من که چنین اخلاقی ندارم. امیدوارم شما هم به نتیجه بهتری برسین. به هر حال ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز من و تمام مدیران از صمیم قلب می خواهیم که به شما کمک کنیم اما توی قوانین این انجمن اینه که آموزش های سطح بندی شده فقط اهلش می تونند بهش دسترسی داشته باشن. و کسی نمی تونه به یکی دیگه آموزشها را بده امیدوارم درک کنید شما یکم فعالیتت رو بیشتر کن تا بتونی به اون چیزی که می خوای برسی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر