mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به جومینایی های عزیز یه پلاگین خوب و کاربردی توی جوملا جهانی دیدم که فکر میکنم برای بهینه سازی سایت های جوملایی به نحوی دیگر عالی باشه بهتره دوستان خودشون ببینن و از مترجمین سایت هم درخواست دارم که ترجمه بشه البته لینک دموی این پلاگین ف-ی-ل-ط-ر بودش دمو لینک دانلود از سرور سایت سازنده برای جوملا 1.5 1.6 1.7 من کلا با اپلود سنتر جومینا مشکل دارم لطفا کمک کنید مدیران عزیز سایت. باز نمیشه با تشکر یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام چه مشکل دارید ! من برسی کردم کاملا بالا میاد و مشکل نداره ! حجم آپلودیشم 10 مگ کردم که دیگه دوستان به مشکل برنخورند. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام چه مشکل دارید ! من برسی کردم کاملا بالا میاد و مشکل نداره ! حجم آپلودیشم 10 مگ کردم که دیگه دوستان به مشکل برنخورند. یا علی سلام تا نصفه باز میشه دیگه بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر