aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 سلام ... من یه اسکریپت php دانلود کردم اما سورس هستش کد شده و نمیدونمم با چی کد شده تا دیکودش کنم...ممنون میشم اگر کسی از دوستان راهنماییم کنه.... فایل هسته کد شده را پیوست کردم.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 این افزونه حتما تجاری است که کد شده و در انجمن در مورد افزونه های تجاری و وارز پشتیبانی صورت نمیگیرد ولی اگر جستجو کنید نرم افزارهای دکد کردن موجود است ولی برای همه فایل های کد شده جواب نمیده ! لینک دانلود نیز حذف میشود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 نه آقای گنجی عزیز بنده یک سال و نیم تو این انجمن فعالیت دارم و کاملا بر قوانین این انجمن اطلاع دارم...این اسکریپت اصلا تجاری نیست و رایگان در اختیار قرار گرفته شاید در آینده تجاری بشه... بنده نتونستم تشخیص بدم که با زند کد شده یا با ایون کوب و یا با ..... واسه همین پرسیدم که تا دوستان اگر فایل رو دیدن راهنماییم کنن.... بازم ممنون میشم اگر کسی راهنماییم کنه.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 خوب لینک دانلود و یا سایت سازنده رو قرار دهید تا بررسی شود ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 خوب لینک دانلود و یا سایت سازنده رو قرار دهید تا بررسی شود ! http://www.weerobots.com/wp/?page_id=7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 امین جان هسته این اسکریپت فروشی هست و با قیمت مناسبی هم فروخته میشه البته درسته رایگان قرار داده ولی به خاطر فروش هسته کدش کرده ! به هرحال برای حمایت هم که شده اگر نیاز دارید بد نیست خریداری کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 درسته دقت نکرده بودم ...چون از سایت دانلودی من دانلود کرده بودم واسه همین اونجا هم قید شده بود که رایگان و من اصلا به یاست سازندش نرفته بودم اون لینک و کپی کردم و اینجا پیست کردم .... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
valipour 0 ارسال شده در شهریور 90 امین جان هسته این اسکریپت فروشی هست و با قیمت مناسبی هم فروخته میشه البته درسته رایگان قرار داده ولی به خاطر فروش هسته کدش کرده ! به هرحال برای حمایت هم که شده اگر نیاز دارید بد نیست خریداری کنید ! با سلام خیلی ممنونم آقای گنجی نظر لطف شماست فقط یک سوالی داشتم من به امید خدا می خواهم به نسخه بعدی اسکریپت فکر کنم و اگر خدا توفیق بدهد روش کار کنم اما یک موضوعی که خیلی برام مهمه این هستش که اون رو کد کنم ولی نگرانم نکنه سیستم دکد بشه و حق کپی رایت من نقض بشه شما چه نرم افزاری رو سراغ دارید که در صورت کد شدن دیگه باز نمیشه آخه من دوست دارم نسخه بعدی رو بدم بیرون و نگران دکدد شدنش تا حدود زیادی نباشم با تشکر فراوان حسن ولی پور weerobots.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 اقای ولی پور عزیز سعس کنین از توابع دستی استفاده کنین...نه از trubug zend ioncube و امثال اینها............. تو انجمن گروه آشیانه در مورد توابع دستی از جمله base64 که با 2 کد متفاوت بود بحث شده بود که خیلی عالی بود....اما در کل هر نرم افزاری دیکودش هست اما با این کار میشه دیکود کردنش رو سخت کرد در نتیجه فقط کسایی میتونن بکنن که واقعا خودشون در حد اسکریپت نویس هستن.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر