sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من در سایت وب گذر عضو شدم کد html را در کدام قسمت قرار بدم که وقتی قالب را هم عوض کردم کد دست نخورد و باشد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما یک ماژول html دستی ایجاد کنید و در اون کدها رو قرار بدید و در یک موقعیت قالب قرار بدید در این صورت با تعویض قالب مشکلی برای نمایش آمارگیر ندارید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام باید در انتهای کد html قالبتون قرار بدین و قاعدتاً با تعویض قالب این امکان از بین میره مگر اینکه توی اون قالبها هم اون کدهارو قرار بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من کد وبگذر را گرفتم و می خواهم پایین صفحه وسط قرار بگیره ولی هر کاری میکنم نمیشه هم در ماژول HTML امتحان کردم هم در خود قالب در هر جایی قرار می دم به صورت راست نمایش داده می شه اول و آخر کد وبگذر رو هم با بستم ولی باز هم نشدلطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من کد وبگذر را گرفتم و می خواهم پایین صفحه وسط قرار بگیره ولی هر کاری میکنم نمیشه هم در ماژول HTML امتحان کردم هم در خود قالب در هر جایی قرار می دم به صورت راست نمایش داده می شه اول و آخر کد وبگذر رو هم با بستم ولی باز هم نشدلطفا راهنمایی کنید با تشکر با سلام بهتر بود سوالتون رو در تایپیک جدیدی ایجاد میکردید...! شما اول داخل ادیتور حالت رو وسط چین قرار بدید و بعد دکمه HTML رو بزند و بعد کد رو وارد کنید... اگر نتونستید اطلاعات ادمین رو در صورت تمایل پ خ کنید تا براتون انجام بدم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر