aminabcd 33 ارسال شده در شهریور 90 سلام قالب زيباي جوملا 1.5 تنظيمات فوق العاده اين قالب از پوشه مديريت قالب ميباشد دمو دانلود از سرور جومينا دانلو پلاگين منو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در شهریور 90 سلام قالب زيباي جوملا 1.5 تنظيمات فوق العاده اين قالب از پوشه مديريت قالب ميباشد دمو دانلود از سرور جومينا دانلو پلاگين منو با تشکر این قالب فارسی شدشه یا نسخه انگلیسیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 قسمت ایجاد موضوع را ببینید افزونه ها / جوملا 1.5 / قالب ها / قالب های فارسی نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه فارسی شدش رو نیاز دارید بگید براتون فارسیش کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام : آقای دفاعی از شما خواهش می کنم در صورت امکان این قالب رو برای من فارسی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما با کمک تاپیک های فروم شروع کنید به RTL کردن مشکلی داشتید بپرسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه فارسی شدش رو نیاز دارید بگید براتون فارسیش کنیم اگه زحمت بکشید که عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام باشه چشم دوستان من این قالب رو راست چین می کنم فقط کمی وقت بدین و منتظر باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر