erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یه افزونه میخوام مثل وقتی که برای یک منو میخوایم یک مطلب خاص انتخاب کنیم وقتی کلیک میکنیم یه صفحه میاد وسط صفحه و اطرافش مشکی میشه حالا من 4 تا عکس دارم که میخوام با کلیک رو هر کدوم یه مطلبی همینجوری وسط صفحه نمایش داده بشه با تشکر .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 ممنون میشم یکی راهنمایی کنه چون واقعا بهش نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید!! قبلا در این مورد در انجمن بحث شده شما باید جستجو کنید تا به نتیجه برسید موردی که شما میفرمایید popup هست و در انجمن بحث شده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اسلایدر های زیادی تو انجمن معرفی شدن یکی ازبهترین هاش modilazer هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر