Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 دنبال یه قالب برای کارگاه تولید لوازم صنعتی و یکی هم برای سایت شخصی هستم اون کارگاهه مهمتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز یه نگاه به قالب های جومینا بیندازید شاید پسندیدید www.joomina.ir موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 تقریبا همش رو دیدم اما صنعتی توش نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 بله دوست عزیز شما دقیقا اون چیزی که می خواهید بدست نمی یارید مگه اینکه خودتون اونرو تغییر بدید یا اینکه سفارشی براتون بسازن یا این جمله رو جستجو کنید Industrial template for joomla موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 شما خودت یه قالبی که به صنعتی بخوره نداری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 احسان عزیز قالبی خاص صنعتی وجود نداره، شما اگر در هدر یا مطالبتون عکس صنعتی بزارین میشه صنعتی از اونجایی که منم فنی هستم اینهارو بهت پیشنهاد میکنم: قالب1 قالب2 قالب3 قالب4 و.... اگر یکمی جستجو کنید چیزای بهتری میتونید پیدا کنید و میتونید به کمک جومیناهای عزیز سایتتون رو طراحی کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام میشه دقیقا بگی منظورت از قالب صنعتی چیه؟ یعنی چه جوری باشه؟ شما یه نمونه سایت جوملا یا غیرجوملا بگو تا اگه دوستان میدونن معرفی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 برای یک کارگاه ساخت ادوات کشاورزی می خوام قالب خوبی تا الان به چشمم نخورده !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 این قالب را ببینید اگه خواستین پ.خ بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر