hvmunlimited 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من پلاگین نشان دادن کامپوننت در متن رو نصب کردم ولی بعد از نصب با این ارور در سایتم مواجه شدم Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/etadrisi/domains/fannihome.com/public_html/components/com_content/helpers/route.php on line 106 بعد اومدم پلاگین رو حذف کردم و جدول های sql اشم حتی دستی حذف کردم ولی این ارور هنوز مونده و رفع نشده این ارور از چی میتونه باشه؟ چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام لینک پلاگین رو لطف می کنید!؟ پلاگینتون در پایگاه داده تیبل ایجاد کرده بود!؟ کدام تیبل ها رو از پایگاه داده حذف کردید!؟ (3 تیبل content رو الان دارید در دیتابیس؟) در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری محتویات پوشه tmp در دایرکتوریی که پک جوملا رو آپلود کردید رو به غیر از فایل index.html حذف کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در شهریور 90 منظور از حذف تیبل های دیتابیس این بود که بعد از حذف پلاگین یه چکی کردم تا تیبلی به نام اون پلاگین نباشه تو دیتابیس و الا من چیزی حذف نکردم از تیبل ها لینک دانلود پلاگین : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13160262431.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 اون 2 کاری که در پست قبلی عرض کردم رو انجام دادید!؟ اگر جواب نداد بفرمائید تا راه حل های دیگر رو بررسی کنیم... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در شهریور 90 بلی انجام دادم ولی متاسفانه بازم مشکل سر جاشه اگه میشه یه راه دیگه بگین خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این 3 مورد رو یکی یکی انجام بدید و مشکل رو بررسی کنید هر کدوم جواب نداد برید سراغ بعدی: 1. فایل route.php رو از پک جوملا بردارید و در مسیر زیر جایگزین فایل route.php فعلی کنید: public_html/components/com_content/helpers 2. فایل htaccess.txt رو از پک جوملا دریافت و در هاست در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید... آپلود و فایل htaccess رو ابتدا یک کپی ازش بگیرید و داشته باشید و بعد حذف کنید و بعد فایل htaccess.txt رو تغییر نامش بدید به: .htaccess 3. پک کامل آخرین نسخه جوملا سری 1.5 یعنی نسخه 1.5.23 رو دانلود کنید (ترجیحا از تیم مامبولرن دریافت کنید) و در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا رو آپلود کردید، آپلود کنید و بعد فقط اکسترکت کنید (نصب نکنید!) بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... بعد از انجام هر کدوم کش جوملا رو هم پاک کنید و اگر جواب نداد مورد بعدی رو انجام بدید و... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر