moso 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام و درود دوستان من میخوام گزینه هایی بسازم مثل ادامه مطلب یا ورود که وقتی موس میره روش تغییر رنگ بده و بشه هر کجای متن اون رو قرار داد. ببینین برای ساختن یک گزینه یا منو، باید یک عکس یا آیکون بسازیم و مطلب یا صفحه مورد نظرمون رو بهش لینک کنیم مثل این: که این یک عکسه چیزی که مد نظره مثل عکسه زیر هستش: تنها مطلبی که من تو جستجو پیدا کردم این بود. دوستان اگر در این باره صحبت شده لطفاً بگین با چه کلمه کلیدی میتونم جستجو کنم تا به مقصودم برسم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام برای اینکار شما باید از سی اس اس استفاده کنید یک دمو از سایتتون قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 با سلام شما باید به اون نوشته یا منو یا هر چیز دیگه ای که می خواید وقتی موس روش قرار می گیره تغییر کونه باید از دستور hover استفاده کندید مثلاً : .{moduletable_menu ul li a:hover{ color:#009900 در اینجا فقط رنگ تغییر میکنه ولی شما می تونی تصویر هم قرار بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام ضمن تشکر از clik8000 اگه دقیق می خواین جواب بگیرین دموی آنلاین بذارید و بگید کدوم قسمت رو می خواین چه جوری باشه مثلا برای ادامه مطلب می خواین یا جاهای دیگه هم هست گذاشتن دموی = گرفتن سریعتر پاسخ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان متاسفانه هنوز سایتم در حالت لوکال هستش ولی از این قالب استفاده کردم. ببینید میخوام مثل گزینه های سمت راست، رای یا نتایج یا ورود که سبز رنگ هستند، یک گزینه داشته باشم مثل اینها به نام جزئیات بیشتر و اونو در انتهای مطالبم در وسط قرار بدم. مثل اینها: (دوستان میدونم که با گزینه ادامه مطلب تو ویرایشگر میشه به این رسید ولی اونو همه جا نمیشه استفاده کرد! و راست چینه و این منظورم نیست) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز منظور شما همون ادامه مطالب هستش ؟ اگه ادامه مطالب هست شما می تونی تو قسمت مدیریت جوملا بخش مطلب از اون قسمتی که می خواین به صورت ادامه مطالب بیاد انتخاب کنید بعد قسمت پایین ادامه مطالب رو انتخاب کنید بعد شما می تونید تو کد نویسی css ادامه مطالب رو هر جایی قرار بدید می بخشین اگه ابتدیی بود چه منظورتون زیاد واضح نیستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز منظور شما همون ادامه مطالب هستش ؟ اگه ادامه مطالب هست شما می تونی تو قسمت مدیریت جوملا بخش مطلب از اون قسمتی که می خواین به صورت ادامه مطالب بیاد انتخاب کنید بعد قسمت پایین ادامه مطالب رو انتخاب کنید بعد شما می تونید تو کد نویسی css ادامه مطالب رو هر جایی قرار بدید می بخشین اگه ابتدیی بود چه منظورتون زیاد واضح نیستش چاره ای نیست اگر فعلاً همون گزینه ادامه مطلب رو بشه وسط چین کرد هم خوبه. دوستان میشه راهنمایی کنین که کدوم کدهارو تو css تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزيز براي اينكار بايد دمو بذاريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر