aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در شهریور 90 با سلام مجدد خدمت دوستان دنبال افزونه ای هستم که بتوانم در صفحه ام یه صفحه نقاشی ایجاد کند و کاربر بتواند نقاشی کند مانند paint و اینکه در آخر بتواند از نقاشی خود پرینت یا ذخیره بگیرد آیا دوستان در این زمینه تجربه دارند ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام به دوستان کسی از دوستان در این زمینه تجربه نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام لطفا تا دریافت پاسخ صبر کنید و اسپم ندهید:-/ افزونه ای به این شکل تا حالا ندیدم فک هم نمی کنم چنین افزونه ای موجود باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام معمولا این نوع کارها افزونه نیستن در نت برای اینکار فکر کنم اسکریپتی موجود باشه ولی برای نقاشی از فلش استفاده میکنن که شما میتونید یک منو ایجاد کنید و به اون لینک بدید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام آیا فلش این نقاشی را کسی از دوستان داره که بتونم روی سایتم کار کنم ممنون از لطفتون شاد و پیروز باشید سلام معمولا این نوع کارها افزونه نیستن در نت برای اینکار فکر کنم اسکریپتی موجود باشه ولی برای نقاشی از فلش استفاده میکنن که شما میتونید یک منو ایجاد کنید و به اون لینک بدید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 من دقیق یادم نیست تو کدوم سایت دیدم ولی جستجو کنید پیدا میکنید من در یک سایت فارسی دیدم که از اسکریپت یک سایت خارجی استفاده کرده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر