nava 1 ارسال شده در شهریور 90 دوستان سلام من مدتی میشە کە با یە مشکلی دست و پنجە نرم می کنم ، اینکە سایتم با هیچ مرورگری رو کامپیوتر خودم باز نمیشود ، این در حالیست کە با هر کامپیوتر دیگری کە بازش می کنم کار می کنە. اگە شما دوستان کاربلد کمکی از دستتون بر میاد بە خاطر خدا کمک کنید چاکری همگی رو می کنم. www.bewran.nl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز با کامپیوترهای دیگه که باز می شن از همون محل وصل می شید فقط سایت خودتون باز نمی شه چه پیامی می ده فقط قالب سایت بالا نمی یاد یا مدیریت هم این مشکل رو داره از کی اینطوری شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در شهریور 90 فقط سایت من بالا نمیاد و ایهن مشکل فقط رو کامپیوتر خودمە مدیریت هم بالا نمیاد ولی رو کامپیوترهای دیگە مشکلی ندارە فقط سایت من بالا نمیاد و این مشکل فقط رو کامپیوتر خودمە مدیریت هم بالا نمیاد ولی رو کامپیوترهای دیگە مشکلی ندارە، 4تا5 روزو اینجوری شدە نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام در سیستم خودتون با یک isp دیگه تست کنید... (نتیجه رو اعلام کنید...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در شهریور 90 یعنی چە جوری منظورت رو نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 منظورم از isp شرکتی هست که بواسطه اون به اینترنت وصل می شید! از یک سرویس دهنده دیگه جهت وصل شدن به اینترنت استفاده کنید ببینید باز هم سایتتون باز نمی شه...!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در شهریور 90 دستت درد نکنە مجتبی جان باید فردا کامپیوترم رو با یک شرکت دیگە امتحان بکنم ممنون از کمک شما شاید فردا دوبارە مزاحم شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 خواهش می کنم، کاری نکردم عزیز احتمال قوی مشکل از همون isp باید باشه که با وصل شدن با یک isp دیگه مطمئن می شیم... و اگر از isp بود می تونید به شرکتی که این سرویس رو بهتون داده تماس و جهت رفع مشکل اقدام کنند... مراحمید، اگر مشکل پابرجا موند در خدمتیم و راه های دیگه رو جهت رفع مشکل طی می کنیم... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر