رفتن به مطلب
nava

مشکل سایت با مرورگرها

پست های پیشنهاد شده

دوستان سلام

من مدتی میشە کە با یە مشکلی دست و پنجە نرم می کنم ، اینکە سایتم با هیچ مرورگری رو کامپیوتر خودم باز نمیشود ، این در حالیست کە با هر کامپیوتر دیگری کە بازش می کنم کار می کنە. اگە شما دوستان کاربلد کمکی از دستتون بر میاد بە خاطر خدا کمک کنید چاکری همگی رو می کنم.

www.bewran.nl

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

با کامپیوترهای دیگه که باز می شن

از همون محل وصل می شید

فقط سایت خودتون باز نمی شه

چه پیامی می ده

فقط قالب سایت بالا نمی یاد یا مدیریت هم این مشکل رو داره

از کی اینطوری شده

موفق باشید

لینک به ارسال

فقط سایت من بالا نمیاد و ایهن مشکل فقط رو کامپیوتر خودمە مدیریت هم بالا نمیاد ولی رو کامپیوترهای دیگە مشکلی ندارە

فقط سایت من بالا نمیاد و این مشکل فقط رو کامپیوتر خودمە مدیریت هم بالا نمیاد ولی رو کامپیوترهای دیگە مشکلی ندارە، 4تا5 روزو اینجوری شدە

لینک به ارسال

منظورم از isp شرکتی هست که بواسطه اون به اینترنت وصل می شید! از یک سرویس دهنده دیگه جهت وصل شدن به اینترنت استفاده کنید ببینید باز هم سایتتون باز نمی شه...!؟

با آرزوی موفقیت

لینک به ارسال

دستت درد نکنە مجتبی جان

باید فردا کامپیوترم رو با یک شرکت دیگە امتحان بکنم ممنون از کمک شما شاید فردا دوبارە

مزاحم شدم

لینک به ارسال

خواهش می کنم، کاری نکردم عزیز

احتمال قوی مشکل از همون isp باید باشه که با وصل شدن با یک isp دیگه مطمئن می شیم... و اگر از isp بود می تونید به شرکتی که این سرویس رو بهتون داده تماس و جهت رفع مشکل اقدام کنند...

مراحمید، اگر مشکل پابرجا موند در خدمتیم و راه های دیگه رو جهت رفع مشکل طی می کنیم...

با آرزوی موفقیت

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...