mhda74 2 ارسال شده در شهریور 90 من یه قالب psd دارم که میخوام به جوملا 1.5 تبدیلش کنم. هر کی میتونه بهم بگه. هزینش رو هم میپردازم :thankyou: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز مشکلی نیست شما فایلو بفرستید واستون تبدیلش می کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگر هنوز به نتیجه نرسیده اید، میتونید با بنده تماس حاصل کنید ارادتمند:heart: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام وتشکر از دوستان عزیز . موارد این چنینی رو بهتر هست در پ.م خصوصی پیگیر بشین یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhda74 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز مشکلی نیست شما فایلو بفرستید واستون تبدیلش می کنم مجانی؟؟؟ اگه نه قیمت رو برام پ.خ کن :thankyou: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز مورد رو در پیام خصوصی پیگیر باشید. در پناه حق... تاپیک بسته شد! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر