vahid300 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام من در سایتم به عنوان مثال 5 تا کاربر دارم که میخواهم وقتی هر کاربر وارد سایت شد منوی خاصی را به آن کاربر نمایش دهم؟ مثلا منوی شماره 1 را فقط کاربر شماره یک پس از ورود بتواند ببیند و سایر کاربران پس از ورود منوی خودشان را ببینند. برای هر کاربر میخواهم در کنار صفحه یک منو ایجاد کنم و داخل هر منو توضیحاتی را به آن کاربر نمایش دهم. آیا راهی هست؟سلام شرمنده مثل اینکه این موضوع قبلا در انجمن مطرح شده بود http://forum.joomina.ir/thread-6704.html جوابمو تقریبا پیدا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در شهریور 90 سلام با افزونه مديريت پيشرفته ماژول ها ميتونين اين كار رو بكنين. دقيقا ميشه تعيين كرد كه هر ماژولي به كدوم كاربر سايت نمايش داده بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام من افزونه مديريت پيشرفته ماژول ها را امتحان کردم ولی کار نکرد!!! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام چه مشکلی داشت در یک تاپیک جداگانه اعلام کنید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر