mahdi71 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان گرامی امروز میخوام یه ماژولی را براتو معرفی کنم که خیلی کاربردی هست و به درد اکثر جوملایی ها میخوره خوب میرم سر اصل مطلب این ماژول متنی را که شما به ان معرفی میکنید را در یک جعبه بسیار زیبا نشان میدهد بصورتی که پشت زمینه سیاه میشود دمو گویاست خودتون ببینید. دمو: دانــــــــــــــــــــلــــــــــــــــود 1 واکنش ها : insurer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام یه سوال :: اینو توی چه موقعیتی قرار بدیم ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام زیاد مهم نیست در هر موقعیتی که قرار بدید در وسط صفحه اول نمایش داده می شه... (بزارید همون موقعیتی که در مدیریت ماژول پیشفرض هست باشه و فعال کنید...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aaee1989 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام من از اين ماژول استفاده کردم ولي جايي براي تنظيمات پارامتراش نيست ممکنه يکي من را راهنمايي کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اگر به مسیر تاپیک دقت کنید متوجه میشید که افزونه با جوملا 2.5 سازگار نیست و دلیلش همینه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و aaee1989 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر