mahdikp 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان ارجمند ببخشید من در وب مستر که میرم و مشخصات و اطلاعات سایت را چک میکنم می بینیم که تعداد صفحات not found یاد شده است. الان تعدادش 884 تا است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1: و بیشتر لینکها به این صورته که خطا داره mesla.com/تگ/سلام mesal.com/تگ/خطا یعنی اینکه آدرس اولش تگ هست و بعد کلمه کلیدی من در سایتم کلمه تگ را به برچسب تغییر دادم و آدرس مثل مثالهای بالا است و فقط جای تگ نوشته شده برچسب. باید چه کار کنم که مشکلم در وب مستر حل بشه؟! چون فکر کنم رد پیج رنک خیلی تاثیر داره! منتظر پاسختان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام از افزونه ریدایرکت صفحات 404 استفاده کن تا بعد یه مدت صفحات سایتت دوباره تو گوگل اندیکس بشه یا کلمه تگ که تغییر دادی دوباره بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در شهریور 90 من خیلی وقت پیش تغییر دادم و متاسفانه خیلی لینکی که داخلش برچسب باشه ساخته شده!!! از ریدارکت 0404 خواستم استفاده کنم اما بعد از فعال کردن اون همه صفحات را غیر صفحه اصلی که میرم پیغامی که برای صفحات 404 ساختم می آید. نمیدونم هم مشکل چیه و هیچ کدوم از کابران جومینا هم نتونستند راه حل این مشکل را پیدا کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 منظورم این افزونه که شما استفاده کردی نیست منظورم افزونه ای هست که آقای گنجی معرفی کرد کارش ریدایرکت صفحات 404 به صحفه اصلی هست تو فروم سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر