فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوستان اگر محبت کنند و قبل از ارسال پست یه جستجو کنند خیلی بهتر به نتیجه می رسند! http://forum.joomina.ir/thread-5-post-15310.html#pid15310 http://forum.joomina.ir/thread-5-post-15314.html#pid15314 http://forum.joomina.ir/thread-5-post-26613.html#pid26613 بنده شخصا از ومپ نسخه دقیق---> WampServer2.0c استفاده می کنم و هر cms و اسکریپتی و ... که روش نصب کردم بدون مشکل پیش رفته... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام آقا من تاژیک های معرفی شده رو کامل خوندم نسخه های داده شده رو هم نصب کردم الانم با wamp 2.0c امتحان کردم بازم خطای Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL رو میده!! حتی ویندوز رو دوباره نصب کردم بازم همین خطا رو داد مطمئنا ایراد یه جای دیگست ربطی به نسخه برنامه و ویندوز نداره چون همه رو تست کردم خواهشا کمکم کنید اگه ممکنه یه جوملا واسم توی لوکال نصب کنید زیپ شدشو بزارید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emperor69 1 ارسال شده در شهریور 90 چه نسخه ای براتون نصب کنم؟ 1.5.22 1.5.23 1.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب aria89 فرقی نمیکنه که یکی نصب کنه و زیپش را بزاره! چون آخرش باید فایل کانفیگ جوملا را ویرایش کنید. شما جوملا مامبولرن را دانلود و از اول نصب کن موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 من از نسخه مامبولرن استفاده میکنم اگه ممکنه نسخه 1.5.23 رو بزارید ممنون دیگه واقعا نمیدونم چی کنم همه راه ها رو امتحان کردم اعصابم خورد شده!!! همیشه درست بود نمیدونم این سری چش شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز می تنید نسخه 1.5 مامبولرن رو از آدرس زیر دانلود کنید دانلود جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 emperor69 عزیز اگه ممکنه شما نسخه 1.5.23 رو برام نصب کنید ببینم چی میشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 دوستر عزیز بهتره این پنین مسائلی رو توی پیغام خصوصی مطرج کنید آرزومند آرزوهایتان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 داملود کردم بازم نشد ایراد از مامبولرن نیست نمیدونم ایراد از چیه؟! توی فایل کانفیگم براش تعریف کردم یوزر و پس چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز مشکل از فایل نیست ! مشکل این هست که شما تازه واردید تو جوملا. @ بهتر این کار این هست که pdf آموزشی جوملا رو دانلود و مطالعه فرمایید (فارسی هست) یا از کتاب فروش ها کتاب آموزش و یا از طریق سایت ها CD آموزشی جوملا رو تهیه و مطالعه فرمایید . این طوری در کمترین زمان ممکن بهترین پیشرفت رو خواهید داشت / ما هم اینجا هستیم مشکلی بود مطرح کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 درود جناب شمسی راستش من یک سال هست که دارم با جوملا کار میکنم و هیچ وقت همچین مشکلی رو نداشتم اولین بار هست همچین خطایی میده نصب جوملا چیز ژیچیده ای نیست ولی نمیدونم چرا به ژایگاه داده کلا خطا میگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بهتر این کار این هست که دیتابس رو دوباره ایجاد کنید و بعد تست کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 چندین بار این کار رو کردم فقط اینکه من همزمان به اینترنت وصل هستم بخاطر این نیست؟ چون وقتی ومپ رو آنلاین میکنم بعضی سایتا بالا نمیاد درست شد!!!!! :thankyou: در کمال تعجب ومپ 2.0c رو حذف کردم و ومپ 2.0 کامل رو ریختم درست شد حالا دیروز ریختم گیر میداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر