aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من جوملا 1.5 رو وقتی لوکال میخوام نصب کنم بوسیله xampp موقع نصب این خطا رو میده: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL ایراد از دیتابیس میگیره در صورتی که موقع وارد کردن نام دیتا بیس و.. اطلاعات رو درست وارد میکنم و در فایل configuration.php هم اطلاعات رو دستی تنظیم کردم اما بازم این ارور رو میده روی wamp هم همین ارور رو میده قبلا بدون مشکل نصب شد اما نمیدونم الان چشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دیتابیستون رو صحیح ساختید؟ اطلاعات دیتابیستون رو موقع نصب صحیح وارد کردید!!!؟ اطلاعات دیتابیس رو موقع نصب چطور وارد می کنید!؟ با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی توی کنترل پنل xampp گزینه mysql رو تیک بزن start کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 توی php my admin یه اسم میسازم فرضا db نام هاست: localhost نام کاربري :root پسورد: خالی نام پایگاه:db (به این اسم ساختم) تمام گزینه های xampp هم استارت خوردن موقع ساختن دیتابیس هم collation MySQL connection collation: utf8_general_ciنام پایگاه db میزنم که خودم ساختم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز هنگام ساختن دیتابیس وقتی نام دیتابیس رو نوشتید ربروی نام دیتابیس یه کادری هست که شما هم اون قسمت رو همانند عکس قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 خوب اگه به پست بالا دقت کنید منم روی همین گزینه گزاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام فایل configuration.php را اینجا بزارین تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 http://devilstorm.persiangig.com/configuration.php-dist نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز شما باید فایل configuration.php ویرایش کنید نه configuration.php-dist نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 configuration.php نیست فقط همین دوتا هست ConfigurationException.php configuration.php-dist که اولی ربطی به پایگاه داده نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 از یه جوملای دیگه این فایل را کپی کنید configuration.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 خوب کجا پیستش کنم؟ این فایل اصلا داخل بسته نصی جوملا نیست !configuration.php هم وی ریشه اصلی گزاشتم و اطلاعات رو وارد کردم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 این فایل پس از نصب جوملا خودکار در روت اصلی ایجاد می شود. پس نصب را درست انجام بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 لطفا اگه ممکنه یه نفر لطف کنه یه جوملا روی لوکال نصب کنه و فایل فشردشو بهم بده خیلی ممنون میشم من روی xampp اجراش میکنم بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز در صورت امكان از wamp 2 استفاده كنيد جوملا بعد از نصب فايل configuration.php-dist رو ويرايش ميكنه و تنظيمات لازم رو انجام ميده ودر روت ذخيره ميكنه با ومپ تست كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 با ومپ هم همین خطا رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز در صورت امكان يكبار ديگه جوملا رو از سايتهاي مطمئن مثل جومفا و جوملرن دانلود كنيد و نصب كنيد ببينيد درست ميشه اگر امكانش هست با دانلود منيجر دانلود كنيد كه از دانلود كامل مطمئن باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 چندید بار از جاهای مختلف گرفتمش همین ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی با توجه به گفته های شما فقط مسمونه ویندوز.از یه ویندوز دیگه استفاده کن. احتمالا xampp به ویندوزت مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 ممکنه ویندوز من سون 64 بیت هست با لپ تاپ یه ا دیگه تست میکنم خبر میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 مشکل رو پیدا کردم ایراد از ناسازگاری نسخه این نرم افزار های با نسخه پایگاه داده جوملا هست اینا چون جدیدن جوملا رو ساپورت نمیکنن من از wamp 2.1a استفاده میکنم خطا میده لطفا یک نسخه سازگار با جوملا رو بگید یا یک نسخه نصب شده جوملا رو لطفا بزارید اینجا خیلی نیاز دارم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 یادمه منم با آخرین ورژن مشکل داشتم. xampp 1.7.2 را نصب کنید ایشالا مشکلتون حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در شهریور 90 اینم تست میکنم امیدوارم درست بشه با نسخه xampp 1.7.2 هم ارور پایگاه داده باد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام من الان رو لپ تاپم ویندوز سون 64 بیتی نصبه نسخه ultimate با wamp نسخه 2.0 جوملا 1.5 و 1.6 و 1.7 و وردپرس نصب کردم هیچ اروری هم نداره تنظیمات انتی ویروس و فایروال رو هم چک کنید رو سیستمون اسکایپ نصبه اگه هست می تونه مشکل ساز باشه حذفش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر