محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. من چه طور می تونم این گزینه رو که در پایین سایتم هست حذف کنم؟ (ایمن شده بوسیله وب سایت جومینا ) چون من هر اسلاید شویی می گذارم در قسمت top این بالای ان نمایش داده می شود. خواهش می کنم لطفا بگید چه طور این رو حذف کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosafer 2 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی لطفا دمو قرار دهید. برای اینکار شما باید فایل index قالب رو ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 در فایل index اصلا نوشته ای به نام(ایمن شده بوسیله وب سایت جومینا) نیست. حالا چکار کنم؟ دوستان کمک کنید!:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام تاجایی که خاطرم هست این کپی رایت پلاگین ضد ه-ک جومیناست... ! اگر بله قبلا در مورد بحث شده و راه کار ارائه شده (جستجو پیشرفته) با قالب کاری نداشته باشید مربوطه می شه به افزونتون... (اگر پلاگین ضد ه-ک جومینا نبود نام افزونه رو بفرمائید یا لینک بدید...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 بله پلاگین ضد ه-ک جومینا هست. چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 اگر بله، قبلا در موردش بحث شده و راه کار ارائه شده (جستجو پیشرفته) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 90 با اجازه مدیران سلام دوست عزیز قبل از ( یا بعد از نصب ) فایل jhackguard.php رو باز کن ومیتونید تغییر دهید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر