sinaparchami 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من برای طراحی وب سایتم مجبورم برای قسمت های مختلف اون از قالب های مختلف استفاده کنم مثلا برای قسمت خانه یک قالب اختصاصی و برای قسمت خدمات قالب دیگری رو ایجاد کردم. صفحه اصلی هم قالب جداگانه و مخصوص به خودش رو داره. اما نمی تونم قالب ها رو مدیریت کنم و بهش بفهمونم کدوم قالب رو کجا استفاده کنه، یعنی قالب رو به اون بخشی که اختصاص می دم کار نمیکنه و از قالب پیش فرض استفاده می کنه!!! ممنون می شم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 باید از دستورات شرطی php استفاده کنید در بخش آموزش های سطح بندی شده یک آموزش گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شاید شما به درستی انجام نمیدید باید برای هر قسمت مورد نظر قالب جدایی ایجاد کنید البته با نام متفاوت و یکی رو به عنوان قالب اصلی قرار بدید و قالب های دیگه رو به صفحات خاص اختصاص بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر