amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوستان من بسته مدرسه را طبق آموزش روی هاست البته با کنترل پنل directadmin نصب کردم . اما آدرس سایت را که وارد میکنم صفحه اول اینجوری میاد بالا : وباید در ادامه آدرس یک index.php/ بزنم تا وارد سایت بشه . اشکال کار من کجاست ؟ یک بار اطلاعات را مستقیم داخل پوشه public_html Directory نصب کردم یک بار هم داخل public_html Directory پوشه ای بنام joomla ساختم و داخل اون آپلود کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 باید htaccses را درست کنید در این مورد بحث شده سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 باید htaccses را درست کنید در این مورد بحث شده سرچ کنید چجوری درستش کنم ؟ Cpanel بهتر است یا Directadmin ؟ میتونم کنترل پنلم را تغییر بدم؟ هنوز سایتم را راه اندازی نکردم . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 برای cpanel فکر کنم باید یک هزینه ای را بپردازین بهتره با مدیر سرورتون گفتگو کنید در مورد این کد ها در جومینا هم یک آموزش منتشر شده در رابطه با سئو که توی اون این کدها گفته شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 دستت درد نکنه . تایپیک های زیادی در این بار تو سایت بود اما مربوط به مشکل من نبود وحل نشد . کدوم سمت فایل htaccses را بای ویرایش کنم؟ چی بنویسم؟ سپاس فراوان اینم آدرس سایت : saeb.sch.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز پوشه شما دقیقا چیه public_html یا public_html Directory بهر حال گزینه اول پوشه درست ریشه اصلی تو سایته باید اونجا باشه جوملای شما و یه نکته دیگه فایل htaccess.txt رو به .htaccess رینیم کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان بسته را دوباره نصب کردم توی اینترنت اکسپلور سایت راحت باز میشه اما با فایرفکس باز همون مشکل را دارم . چیکار کنم؟ بازم پیشاپیش از کمک شما سپاسگزارم .آقا یکی جواب ما رو بده ممنون میشیم . آقا یکی جواب ما رو بده ممنون میشیم . آقا یکی جواب ما رو بده ممنون میشیم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز سایت تو فایر فاکس به راحتی بالا می یاد البته اگه آدرسش اینه http://saeb.sch.ir ctrl+f5 یا کش مرورگرتون رو پاک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 دست گل شما و همه ی بچه ها درد نکنه . حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر