danesh 0 ارسال شده در شهریور 90 به نام خدا باسلام خدمت شما دوستان عزیز جومینایی با عرض پوزش من قالب مگا دانلود جومینا را دانلود کردم ولی در پایین ترین سطح قالب هشدار زیر ظاهر شده است: Warning: include(template.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bppdmlyx/public_html/templates/joomina-downloadcenter/index.php on line 209 به نظر شما چه ایرادی دارد؟ باعرض پوزش می خواستم در مورد پروانه قالب های جومینا چیزهایی را بدانم، چون من از بالای سایت خود www.joomina.ir را با فتوشاپ برداشتم و می خواستم بدانم برای رعایت حقوق جومینا به کجای قالب و چه متنی بایستی اضافه گردد؟ در قالب مگادانلود در کنار تیتر ماژول هایک لوگو آمده است، مثلاً لوگوی انسان یا رایانه ولی می خواستم بدانم چطور در کنار مثلاً ماژول آمار گیر سایت خود لوگویی متناسب با آن بگذارم؟ با تقدیم احترامات. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla66 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و خسته نباشید برا منم پایین سایتم همچین پیغامی میاد Warning: include(template.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/............../domains/............com /public_html/templates/joomina-downloadcenter نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 احیانا در قسمتی از قالب که دارای موقعیت هست حتما باید یک ماژول قرار بدید که جاش خالی هست در حال حاظر.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر