ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام توی این قالبی که من استفاده میکنم منو هاش خیلی ساده اس اگه بخوام عکسی بهش اضافه کنم باید چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز بايد با كد نويسي در سي اس اس قالبتون اين كار رو انجام بديد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام به کدوم قسمتش می خواین عکس اضافه کنید مثلا لینک ها هر کدوم داخل یه کادر باشه یا فقط همون یه شکل کوچیک کنار لینک ها باشه یا مثلا روی لینک میرید هم تغییر کنه و ... بیشتر توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 میخواستم بالای منو ها یه عکس باشه در ضمن دور لینک ها هم کادرباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز بايد توي سي اس اس براي لود عكس بالاي منو كد بنويسي مثلا : #joomina .moduletable h3 { background-image:url(../images/joomina_right_h3.png); } و بعد توي فايل index بايد id اون دايود اينطوري بزاريد موفق باشيد براي كادر اطراف هم مي تونيد همينكار رو انجام بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر