esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به همه اساتيد جومينا ميخاستم بهتري روش بك اپ گيري را از نظر دوستان بدونم منظورم اينه كه از طريقه افزونه را پيشنهاد ميكنيد يا از طريق خوده سي پنل و اينكه از طريقه خوده سي پنل بهترين روش همون Full Backup هستش يا نه استفاده از گزينه هاي زيرش ؟؟؟ با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام عزیزم همین چند مدت پیش تو یه تاپیک در این مورد مفصل بحث شد و اقای فرحزادیان هم خیلی خوب توضیح دادن جستجو کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 راستش اگه منظورتون اين پست هستش من اين را خوندم و تاپيك را زدم اما تو جست و جوهاي بعدي ديدم مثله اينكه راههاي ديگه اي هم براي بك اپ گرفتن مثل Akeeba Backup و Directadmin يا حتي خوده سي پنل و اين بود كه خاستم بدونم كه كدوم بهتره ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام بسته به سطح خودتون میتونید از هرکدوم که راحت ترید استفاده کنید ولی پیشنهاد من بک آپ گرفتن از طریق خود پنله موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در شهریور 90 اهان پس تفاوتي نداره ....... راستي اين لينكهايي را كه generate ميكنه را چطوري ميشه پاكشون كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 نه تفاوتی نداره اگه منظورتون همون تگ جنراتور هست؟ قبلا درموردش بحث شده سرچ کنید و اگر نه سوال جدید در تاپیک جدید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام پیرو صحبت های دوستان باید عرض کنم در کل بک آپ گرفتن بسته به نوع کنترل پنل هاست راه های مختلف داره که می تونید اقدام به بک آپ فول (دایرکتوری + دیتابیس) و یا جداگانه بکنید که همانطور که آقا مرتضی اشاره کردند بهترین راه در کنترل پنل cpanel همان هست که لینک رو هم خودتون گذاشتید... (اگر بفرمائید نوع کنترل پنل هاستتون چیه دقیق تر عرض می کنم چه کنید...) در مورد افزونه بک آپ گیری مثل Akeeba Backup کار این افزونه این هست که روی جوملا نصب می شه و توسط اون شما می تونید یک بسته نصبی از سیستم جوملاتون بگیرید (که شامل کل اطلاعات می شه [دایرکتوری + دیتابیس] ) و هر زمان خواستید در هر هاستی یا لوکال... اون رو مثل بسته جوملا براحتی نصب می کنید(تنها فرقش ظاهر محیط installation هست وگرنه اصل کار یکیه...) اگر از طریق پنل هاست اقدام به بک آپ کنید برای برگرداندن باید دایرکتوری رو جدا آپلود و دیتابیس رو هم جدا ایمپورت کنید... ولی اگر از افزونه اهایی که عرض کردم استفاده کنید بک آپ رو در قالب یک بسته نصبی تحویلتون می ده که بدون دردسر می تونید نصبش کنید و به تمام اطلاعاتی که داشتید برسید... در کل اگر با گرفتن بک آپ از طریق پنل هاست آشنا نیستید و می خواهید کارتون راحت تر باشه از همون افزونه Akeeba Backup استفاده کنید و بی دردسر کل سایتتون رو بازیابی کنید... نکته: همیشه، حالا به هر طریقی که هست، گرفتن بک آپ از اطلاعاتتون رو فراموش نکنید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر