رفتن به مطلب
esfahan2000

بهترين روش گرفتم پشتيبان از سايت

پست های پیشنهاد شده

با سلام به همه اساتيد جومينا

ميخاستم بهتري روش بك اپ گيري را از نظر دوستان بدونم منظورم اينه كه از طريقه افزونه را پيشنهاد ميكنيد يا از طريق خوده سي پنل و اينكه از طريقه خوده سي پنل بهترين روش همون Full Backup هستش يا نه استفاده از گزينه هاي زيرش ؟؟؟

با تشكر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

عزیزم همین چند مدت پیش تو یه تاپیک در این مورد مفصل بحث شد و اقای فرحزادیان هم خیلی خوب توضیح دادن

جستجو کنید لطفا

لینک به ارسال

راستش اگه منظورتون اين پست هستش من اين را خوندم و تاپيك را زدم اما تو جست و جوهاي بعدي ديدم مثله اينكه راههاي ديگه اي هم براي بك اپ گرفتن مثل Akeeba Backup و Directadmin يا حتي خوده سي پنل و اين بود كه خاستم بدونم كه كدوم بهتره ......

لینک به ارسال

سلام

بسته به سطح خودتون

میتونید از هرکدوم که راحت ترید استفاده کنید

ولی پیشنهاد من بک آپ گرفتن از طریق خود پنله

موفق باشید.

لینک به ارسال

نه تفاوتی نداره

اگه منظورتون همون تگ جنراتور هست؟

قبلا درموردش بحث شده سرچ کنید

و اگر نه سوال جدید در تاپیک جدید.

موفق باشید.

لینک به ارسال

با سلام

پیرو صحبت های دوستان باید عرض کنم در کل بک آپ گرفتن بسته به نوع کنترل پنل هاست راه های مختلف داره که می تونید اقدام به بک آپ فول (دایرکتوری + دیتابیس) و یا جداگانه بکنید که همانطور که آقا مرتضی اشاره کردند بهترین راه در کنترل پنل cpanel همان هست که لینک رو هم خودتون گذاشتید... (اگر بفرمائید نوع کنترل پنل هاستتون چیه دقیق تر عرض می کنم چه کنید...)

در مورد افزونه بک آپ گیری مثل Akeeba Backup کار این افزونه این هست که روی جوملا نصب می شه و توسط اون شما می تونید یک بسته نصبی از سیستم جوملاتون بگیرید (که شامل کل اطلاعات می شه [دایرکتوری + دیتابیس] ) و هر زمان خواستید در هر هاستی یا لوکال... اون رو مثل بسته جوملا براحتی نصب می کنید(تنها فرقش ظاهر محیط installation هست وگرنه اصل کار یکیه...)

اگر از طریق پنل هاست اقدام به بک آپ کنید برای برگرداندن باید دایرکتوری رو جدا آپلود و دیتابیس رو هم جدا ایمپورت کنید... ولی اگر از افزونه اهایی که عرض کردم استفاده کنید بک آپ رو در قالب یک بسته نصبی تحویلتون می ده که بدون دردسر می تونید نصبش کنید و به تمام اطلاعاتی که داشتید برسید...

در کل اگر با گرفتن بک آپ از طریق پنل هاست آشنا نیستید و می خواهید کارتون راحت تر باشه از همون افزونه Akeeba Backup استفاده کنید و بی دردسر کل سایتتون رو بازیابی کنید...

نکته: همیشه، حالا به هر طریقی که هست، گرفتن بک آپ از اطلاعاتتون رو فراموش نکنید

با آرزوی موفقیت

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...